Dobro došli u Vip Metronet obitelj!

Vrhunske usluge za sve poslovne korisnike

Vip i Metronet Vam žele dobrodošlicu u veliku Vip Metronet obitelj! Nakon što je u veljači ove godine Vipnet postao većinski vlasnik Metroneta, objedinili smo ponudu svojih usluga, svoje tehničke platforme i mreže, te svoje stručnjake u jedan zajednički tim.

Od 1. prosinca pod jedinstvenim brendom pružamo vrhunske telekomunikacijske i ICT usluge poslovnim korisnicima i donosimo:

Mali ili veliki, vaš posao za nas je najbitniji!

Naš je svakodnevni cilj pružati vrhunsku kvalitetu usluge bez obzira na opseg vašeg poslovanja.

I dalje su vam na raspolaganju iste kontakt osobe u prodaji, službi za korisnike ili tehničkoj službi Vipneta i Metroneta, a postojeći okvirni i pretplatnički ugovori se ne mijenjaju te važe i dalje.

Saznajte više na vipnet.hr/poslovni

Važni dokumenti i informacije

Služba za korisnike

Za sva Vaša pitanja vezana uz proizvode i usluge Metroneta, načinu korištenja, sklapanju ugovora, promocijama, računima i sl. obratite se našoj Službi za korisnike. Pružit ćemo Vam maksimalnu podršku u minimalnom roku.

Na raspolaganju smo od 0 do 24 sata putem sljedećih kontakata:

Telefon: 0800 82 28
Email: info@metronet.hr
Faks: + 385 (0)1 6327 011

Povjerenik za zaštitu osobnih podataka

Poštanski kontakt: Metronet telekomunikacije d.d.- “Za povjerenika za zaštitu osobnih podataka” Ulica grada Vukovara 269d - 10 000 Zagreb
E-mail: osobni.podaci@metronet.hr

Centar za nadzor i upravljanje mrežom i uslugama – NOC (Network Operation Center)

Centar za nadzor i upravljanje mrežom i uslugama kontinuiranim nadzorom nad Metronetovom mrežom omogućava preventivno djelovanje, znatno bržu detekciju eventualnih nepravilnosti u radu i njihovo otklanjanje. Uz nadzor u režimu 24/7 eventualni kvarovi se otklanjaju i prije nego što su nastali i to iz samog NOC-a ili pomoću terenskih ekipa.

Podrška